Ara Eivissa us presentam la nostra versió de “Flors de baladre”, una cançó compromesa que reflecteix la il·lusió i l’optimisme amb què assumim el repte de consolidar el canvi a les institucions.

“Flors de baladre”, revisada ara per Rels, un grup de joves músics eivissencs, és una de les cançons més icòniques d’UC, una formació imprescindible en la reivindicació de la cultura pròpia després dels anys de foscor de la dictadura. La lletra manté tota la seva vigència i encara avui és un himne per molts eivissencs. L’autor és Isidor Marí, tota una institució de les lletres catalanes, que ens ha cedit la cançó per a la campanya d’Ara Eivissa, una coalició insularista que volem reivindicar, com fa la cançó, la pertinència a aquest petit racó del món.

Ara Eivissa som la suma de gent, molta amb experiència de govern, realista en els plantejaments i ambiciosa en l’objectiu de
treballar per una illa més sostenible, més feminista, més solidària i més social, per la defensa del territori i de la cultura pròpies d’un territori que «NO ES VEN NI PER DEU NI PER CENT».

Cançó: “Flors de Baladre”, Rels
Cançó original: UC, Isidor Marí
Vídeo: Meri Varó
Imatges Dron: Theo Bit Video & Photo

Skip to content