Un 28 de juny com mai

Aquest any, com sempre, donem el nostre suport incondicional a totes les persones que pateixen discriminació per ser o sentir-se diferents de la majoria, i ho feim defensant els canvis legislatius necessaris per garantir la fi d’actituds transfòbiques, la lliure elecció de maneres de viure i estimar, el dret de totes les persones a expressar lliurement la seva identitat i el dret de totes les dones, incloses les que no encaixen a la norma heteropatriarcal, a decidir-ho tot sobre el seu propi cos, sense coaccions ni tuteles.

Us convidem a participar de la concentració organitzada a Eivissa per les companyes de Sa clau de s’armari i Chrysallis.

Tot el nostre suport a totes aquelles persones que han patit la ignomínia de la tortura i la repressió per la seva orientació sexual. Que mai es torni a repetir.

Vols participar?

Som una formació transparent. Omplint aquest formulari rebràs tota la informació d’Ara Eivissa. També pots contactar amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Som una formació oberta. Omplint aquest formulari tindràs veu i vot a les assemblees i podràs participar del Grup del teu municipi. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Ves al contingut