Núria Prieto Tur, número dos d’Ara Eivissa a Vila

  • Prieto Tur és mestra i activista del moviment feminista de l’illa. 
  • Farà tàndem amb en Joan Ribas a la llista d’Ara Eivissa.

Ara Eivissa ha presentat, aquest dilluns, a la seva candidata número dos a la llista de l’Ajuntament d’Eivissa. Es tracta de Núria Prieto Tur, activista feminista i mestra de pedagogia terapèutica de professió. 

«Necessitem una ciutat feminista. I això vol dir més i millor transport públic, centres de salut ubicats al centre, voreres amples i sense barreres arquitectòniques; arbres que millorin la temperatura extrema que ja patim pel canvi climàtic i que se sap que tenen beneficis per la salut física i mental de la població, edificis públics bioclimàtics, eliminar les zones que fan sentir-nos insegures a les dones, parcs agradables per a la infància, en definitiva, un urbanisme amb perspectiva de gènere»

Núria Prieto Tur va néixer a Vila i va estudiar Magisteri d’Educació Primària amb menció en Necessitats Educatives Especials, amb Màster en Educació per a la Justícia Social a Madrid i Postgrau d’Experta Universitària en Coeducació. Va tornar a Eivissa l’any 2019, on la dificultat per trobar un habitatge la va fer denunciar la situació a través de la premsa i les xarxes, amb molta repercussió mediàtica. Cofundadora del col·lectiu Emprendada Feminista, coordinadora de les dues primeres edicions del Club de Lectura Feminista i del Contacontes Coeducatiu, és una ferma activista i defensora del moviment feminista d’Eivissa.

«En Joan encapçala una llista coral i diversa. Ell és un candidat experimentat, que ja té experiència en la gestió a l’Ajuntament, però al seu costat som un grup jove, amb moltes ganes de renovar la política en clau ecofeminista i de centrar-nos a abordar els problemes reals de les persones que vivim a Eivissa. És un orgull per mi defensar la nostra proposta». 

Contacte: 

araeivissa@gmail.com

Twitter: @nuriaptur

Vols participar?

Som una formació transparent. Omplint aquest formulari rebràs tota la informació d’Ara Eivissa. També pots contactar amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Som una formació oberta. Omplint aquest formulari tindràs veu i vot a les assemblees i podràs participar del Grup del teu municipi. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Skip to content