Nota de Premsa: Ara Eivissa recolza el Servei d’Acollida Municipal i l’acció de govern de Guanyem Eivissa

Ara Eivissa lamenta els intents de la dreta per torpedinar la solució a la falta d’un servei d’acolliment municipal adequat a Eivissa i recolça l’acció de govern de Guanyem.

 La coalició progressista Ara Eivissa vol manifestar que el conseller de les tissores del Govern de José Ramón Bauzá, el responsable de la major involució en drets que han patit mai els ciutadans de les illes, no pot dictar l’acció de govern dels progressistes a l’Ajuntament d’Eivissa. Per això anima a seguir endavant amb el projecte que ha de donar solució a la falta d’un servei d’acolliment digne a la ciutat, un projecte parat per la paràlisi a les institucions quan han estat en mans del PP, però també per la seva absoluta manca de sensibilitat cap els menys afavorits, i que no havia estat mai tant a prop d’esdevenir una realitat com ara que governen els socialistes i Guanyem al Consistori.

És per això que volem manifestar el nostre suport als avenços que s’han fet per posar en marxa un equipament imprescindible per ajudar a qui passa un moment puntual de dificultat a Eivissa, una instal·lació que, com ha estat dissenyada, serà també un equipament més que millorarà la vida a un barri dinàmic com és el de l’Eixample Nou.

Per això instam als socis del govern de Vila a no defallir ni fer cas d’un candidat del Partit Popular que només està de pas mentre li ofereixen alguna cosa des d’instàncies més altes. Ell ja era el responsable del partit que va desgovernar la ciutat durant la passada legislatura amb un vergonyós carrusel de batles que varen aplicar a la ciutat el que millor saben fer els conservadors: res. No li hem de deixar que ho torni a fer, ara que es presenta sense intermediaris

Front als quatre anys de projectes executats i de construir una ciutat per a tots, Marí Bosó vol que ens estiguem de mans plegades, a veure si per fortuna li surten els comptes a ell i la resta de forces espanyolistes i d’ultradreta al maig per repartir-se les cadires i deixar passar el temps mentre posen en marxa el nou grup del Whatsapp. També és dels que pensa que millor posar als pobres i a qui no té un sostre a un envelat, que es pugui treure per no fer mal a la vista quan arribin els turistes? Els eivissencs i eivissenques tenen dret a saber què vol fer si arriba a ser alcalde. I fins ara els està furtant la resposta.

Marí Bosó acusa de deslleial al govern de Vila, però la única lleialtat de Guanyem és envers la ciutadania d’Eivissa, amb la que té un contracte que ha de complir treballant fins l’últim dia. Volen que estiguem parats durant tres mesos ni més ni menys, però els recordem que el compromís de Guanyem amb la ciutat és per quatre anys, renovable per uns altres quatre integrats en la nova coalició Ara Eivissa.  Amb tota la feina que deixaren per fer, no es pot parar ni un minut, la ciutadania no ho perdonaria.

Eivissa, 16 de febrer 2019

Vols participar?

Som una formació transparent. Omplint aquest formulari rebràs tota la informació d’Ara Eivissa. També pots contactar amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Som una formació oberta. Omplint aquest formulari tindràs veu i vot a les assemblees i podràs participar del Grup del teu municipi. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Ves al contingut