Mariví Mengual, cap de llista d’Ara Eivissa al Consell

L’Assemblea d’Ara Eivissa ha elegit a Mariví Mengual Llull com a cap de llista al Consell Insular d’Eivissa per a les eleccions del proper 28 de maig. Mengual és mestra, amb més de 30 anys d’experiència docent a Eivissa, a educació primària i com a orientadora en diversos centres educatius.
Diplomada en educació primària, va obtenir també la llicenciatura en Ciències de l’Educació per la Universitat de València.

Durant anys ha mantingut també una intensa activitat sindical, com a representant de l’STEI-Intersindical. De la mateixa manera, també ha estat destacada la seua participació en associacions feministes, com Dones Progressistes d’Eivissa.

I també té una important experiència política, en la què destaquen els seus anys com a regidora de l’Ajuntament de la Ciutat d’Eivissa, durant el mandat 2007-2011, quan es feu càrrec d’àrees com Igualtat, Salut Pública i Normalització Lingüística, i al mandat 2015-2019, quan fou regidora
d’Educació i Normalització Lingüística.

Després de la seua designació, Mariví Mengual ha afirmat “que és hora de portar unes noves polítiques al Consell d’Eivissa, basades en les idees ecologistes, feministes i sobiranistes. Unes polítiques que han estat oblidades, especialment els darrers anys, amb un govern de PP i Ciutadans que deixen la principal institució paralitzada i molt lluny de ser la veritable casa on els eivissencs i les eivissenques ens hem de sentir ben representats”.

Des d’Ara Eivissa consideram que la nostra presència a les institucions és més necessària que mai, perquè si no hi som nosaltres no hi ha cap garantia de l’aplicació de les polítiques progressistes i pensades en clau eivissenca que necessita la nostra illa.


Eivissa, a 8 d’abril de 2023

Vols participar?

Som una formació transparent. Omplint aquest formulari rebràs tota la informació d’Ara Eivissa. També pots contactar amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Som una formació oberta. Omplint aquest formulari tindràs veu i vot a les assemblees i podràs participar del Grup del teu municipi. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Skip to content