Juanjo Ferrer i Neus Massanet, candidats de la coalició ‘Eivissa i Formentera al Senat’

Juanjo Ferrer i Neus Massanet seran el candidat i la candidata de la coalició progressista Eivissa i Formentera al Senat, que recupera la unitat de l’esquerra amb l’objectiu de guanyar les pròximes eleccions generals del 23 de juliol. El candidat d’Eivissa i la candidata de Formentera han agraït la confiança dels partits progressistes i han destacat la “il·lusió per aconseguir la victòria enfront del bloc de la dreta i la ultradreta”.

“Em sent molt orgullós que totes les forces progressistes s’hagin unit i que naltros puguem encapçalar aquesta candidatura al Senat per tenir una veu a Madrid”, en un moment actual de “perill per l’avanç de la dreta i la ultradreta”. Juanjo Ferrer serà el candidat de la coalició “Eivissa i Formentera al Senat” i si guanya ocuparà el càrrec els tres primers anys de legislatura.

Neus Massanet, de Formentera, ocuparà el lloc de suplent en la llista i assumirà el càrrec de senadora en el quart any de legislatura. Ha manifestat el seu desig de ser “l’última senadora d’Eivissa i Formentera” i que en següents eleccions cada illa pugui escollir el seu representant a la cambra territorial.

La presentació del candidat i de la candidata s’ha fet en un acte al passeig de s’Alamera (Vara de Rey), amb la participació dels representants dels partits que formen la coalició: PSOE, Sumar-Esquerra Unida i Ara Eivissa, que han agraït a Juanjo Ferrer i Neus Massanet la passa endavant “amb ganes i il·lusió” per representar Eivissa i Formentera al Senat.

Josep Antoni Prats, d’Ara Eivissa, ha manifestat la importància de “tenir una veu pròpia al Senat”, no només “per aturar la dreta i la ultradreta”, sinó per “evitar que el representant quedi diluït dins un grup molt gros i que la gent d’Eivissa i Formentera no tengui una veu al Senat”.

Vols participar?

Som una formació transparent. Omplint aquest formulari rebràs tota la informació d’Ara Eivissa. També pots contactar amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Som una formació oberta. Omplint aquest formulari tindràs veu i vot a les assemblees i podràs participar del Grup del teu municipi. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Skip to content