Joan Ribas encapçalarà la llista d’Ara a la ciutat d’Eivissa per a les municipals

Ribas va ser regidor de Benestar Social a la primera legislatura de Rafa Ruiz

L’assemblea del Grup de Vila de la formació ecosobiranista Ara Eivissa ha escollit per unanimitat l’exregidor de Serveis Socials com candidat a alcalde de Vila per a les pròximes eleccions municipals de maig.

«Ara que Eivissa ja és capital, necessita avançar cap a un model de ciutat més amable, una ciutat per viure-hi; un model que ha de situar a les persones en el centre, una ciutat que hem de repensar en clau feminista i ecologista, una ciutat més igualitària i justa a on la nostra llengua i cultura siguin un element d’orgull i cohesionador de la societat»

Joan Ribas, professional de la música nascut a Eivissa l’any 1963, va començar la seva implicació política a Amnistia Internacional a meitat dels anys 90. Nebot de l’històric dirigent d’esquerres Joan Tur Ramis, ha participat de campanyes electorals en primera línia des que es van restaurar les eleccions lliures. L’any 2015 va sortir elegit per Guanyem Eivissa i va entrar al govern de la ciutat com a regidor de Benestar Social i Nova Ciutadania. El seu pas per l’ajuntament va ser clau per aconseguir un canvi substancial en l’atenció als col·lectius més desfavorits de la societat eivissenca, on va promoure la creació de diversos recursos imprescindibles per fer d’Eivissa una ciutat més justa i solidària.

«Eivissa ha sigut pionera en molts àmbits, un autèntic paradís que gairebé hem perdut per la cobdícia d’uns pocs. Als de la nostra generació, ara ens toca garantir que els i les joves puguin continuar vivint aquí, i amb la qualitat de vida que sabem que pot oferir la nostra illa. Creiem que Eivissa pot liderar la lluita contra el canvi climàtic, tornar a ser un referent mundial de l’estil de vida senzill i alegre que ens caracteritzava: sense luxes, però ric en emocions. Vila ha de fer un salt cap a un model de ciutat actualitzat, com ja estan fent les millors ciutats europees i espanyoles, amb més arbres, voreres amples i carrils bici, i no tornar a models antics on el cotxe s’ho menja tot. Ens presentem per recuperar els carrers i els barris per a la gent que hi viu, per als boixos, la gent gran i la gent jove».


Crèdit foto: Oscar Gonzàlez

Vols participar?

Som una formació transparent. Omplint aquest formulari rebràs tota la informació d’Ara Eivissa. També pots contactar amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Som una formació oberta. Omplint aquest formulari tindràs veu i vot a les assemblees i podràs participar del Grup del teu municipi. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Ves al contingut