Ara Eivissa mostra el seu suport a la feina feta pel nou PGOU d’Eivissa

Ara Eivissa dona suport a la feina feta en un termini rècord per aprovar un nou Pla General d’Ordenació Urbana per Eivissa molt millor que el precedent de 1987, amb un sostre de població inassumible per la nostra ciutat.

Des d’Ara Eivissa volem mostrar el nostre suport a la feina feta pels serveis urbanístics de l’Ajuntament d’Eivissa i l’equip de govern, participat per Guanyem Eivissa, integrats en la nostra coalició, per poder disposar en un termini rècord d’un nou planejament que permetés donar seguretat jurídica als ciutadans després de la sentència que va anul·lar l’anterior PGOU. En només quatre anys es té un document que ha superat gairebé tots els tràmits, incloent la Avaluació Ambiental Estratègica, causa de la nul·litat de l’anterior, i aquesta és una fita que no hauria estat possible sense la feina de tots els implicats. Els hi donem l’enhorabona, també, pel fet que aquest document va en la línia que reclamem des d’Ara Eivissa de posar seny al creixement desmesurat emparat en etapes anteriors.

Ara Eivissa analitzarà als propers dies el panorama que planteja la situació creada per la decisió del Consell de requerir més documentació a l’Ajuntament. Però val a dir que aquests dubtes es podrien haver plantejat abans i no quan els terminis són a punt d’esgotar-se. De tota manera, reiteram la nostra confiança en la feina feta per rebaixar de forma molt substancial, fins als 77.000 habitants, un sostre de població inassumible pel nostre municipi, els més de 120.000 que permetia el PGOU del 87 que ara sembla que recuperarà la seva vigència. A falta d’una anàlisi detallada del que implica aquesta situació, confiam que la normativa sobrevinguda evitarà que s’obrin de nou les portes al desgavell i la massificació al nostre municipi.

Eivissa, 17 d’abril de 2019.

Vols participar?

Som una formació transparent. Omplint aquest formulari rebràs tota la informació d’Ara Eivissa. També pots contactar amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Som una formació oberta. Omplint aquest formulari tindràs veu i vot a les assemblees i podràs participar del Grup del teu municipi. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Skip to content