Ara Eivissa presenta a Sant Josep una candidatura amb gent de tots els pobles, amb experiència i molts joves

El cap de llista d’Ara Eivissa a Sant Josep de sa Talaia, Josep Antoni Prats, ha presentat avui la resta de components de la llista municipal. Prats ha afirmat que “està molt orgullós de tota la gent que l’acompanya a la llista, perquè combina joventut i experiència i hi ha gent de tots els pobles i de la majoria de barris del municipi”.

La número 2 és Mercè Chumillas, administrativa de l’Hospital de Can Misses, una persona compromesa des de fa anys en l’associacionisme i en els moviments polítics progressistes de l’illa, i ara especialment en el ric teixit cultural de Sant Agustí on forma part, per exemple, del Grup de Teatre de Ponent.

El número 3 és l’economista de Sant Jordi Arnau Mañas, que també és el candidat de la coalició al Consell d’Eivissa i actualment és regidor de Guanyem a Sant Josep, després d’haver participat activament en projectes progressistes d’integració i també molt implicat en activitats culturals del municipi.

Cristina Ruiz (4, geògrafa), Jonathan Marí (5, filòleg), Xico Sala (8, filòsof), Anna Marí (9, graduada en Estudis Literaris), Xico Marí (10, filòleg) o Esperança Tur (12, també amb estudis de filologia) són un grup de joves sobradament preparats que han decidit incorporar-se a les llistes d’Ara Eivissa per aportar idees, treball i, sobretot, il·lusió per canviar les coses i la forma de veure la política municipal. Els joves ja no volen només que els facin la política, la volen fer ells.

També figura, en el número 6, el conegut sociòleg, antropòleg i filòleg Xavi Ribas ‘Xinxó’, professor de l’IES Sant Agustí. I en el número 7 la mestra, psicopedagoga i especialista en educació especial Mireia Rota, molt vinculada a diverses associacions culturals com l’Associació 8 d’agost.

Hèctor Casas, treballador del sector nàutic, figura en el lloc 11, mentre que els professors Felip Cabrera i Elsa Mayol ocupen el 13 i el 14, respectivament.

En els darrers llocs, reservats de forma honorífica, figuren la professora Montserrat Montés (18), també membre de diverses associacions culturals; Vicent Marí (19), de Can Jordi; Maria Cardona (20), filòloga i membre del Grup de Teatre des Cubells; i Xavi Prats, ‘Benet’ (21), tècnic de sistemes de navegació aèria, sindicalista, ramader i impulsor de la preservació de les races autòctones.

En definitiva, Josep Antoni Prats, geògraf i professor d’Educació Secundària i del Departament de Geografia de la UIB, que lidera la llista, defineix així el seu equip: “Ens hem unit un grup de gent honesta, treballadora, valenta i compromesa amb els nostres pobles i amb la nostra gent, carregats d’il·lusió per millorar l’entorn, per donar bons serveis i perquè tothom es senti orgullós del nostre municipi”.

Font: Ara Eivissa

Notícia publicada al Diario de Ibiza (06/05/2019).

Vols participar?

Som una formació transparent. Omplint aquest formulari rebràs tota la informació d’Ara Eivissa. També pots contactar amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Som una formació oberta. Omplint aquest formulari tindràs veu i vot a les assemblees i podràs participar del Grup del teu municipi. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Ves al contingut