Ara Eivissa Feminista

Des del partit Ara Eivissa volem compartir amb la ciutadania el compromís per  abordar el nostre programa polític des d’una perspectiva feminista.

És important i necessari que des de la política ens “posem les ulleres violeta” per redefinir què volem que sigui la nova política. Mirar el futur amb ulls feministes és alguna cosa més que demanar “llistes cremallera”. Les dones i els  hòmens hem de qüestionar el patriarcat i tot el que suposa.

No pot ser que en ple segle XXI encara siguin les dones les que , quasi exclusivament  s’ocupin de l’atenció a familiars dependents  . La incorporació de la dona al món laboral no ha significat encara la seva plena igualtat. Qui té cura dels infants? Qui té cura dels nostres majors? Qui demana una excedència per tenir cura d’una persona dependent? Les autèntiques polítiques feministes són aquelles que garantiran d’una vegada per totes la igualtat real entre les dones i els homes.

Els últims anys a Eivissa tant des de les institucions com des de l’associacionisme s’han realitzat moltes accions encaminades a donar prestigi i valor a les aportacions de les dones. Ningú pot oblidar les importants mobilitzacions dels darrers 8 de març, on la ciutadania ha sortit al carrer per reclamar d’una vegada per totes els drets de les dones. Les dones hem sortit al carrer i hem dit, prou ! Volem ser lliures i no valentes! La violència masclista és una de les pitjors xacres de la nostra societat i les noves polítiques han de comprometre’s a eradicar aquest problema i aconseguir una Eivissa lliure de violència masclista.

Des d’Ara Eivissa Feminista volem agrair la tasca que duen endavant les associacions feministes i volem  fer feina perquè les administracions públiques posin a l’abast de la ciutadania tots els recursos necessaris per afavorir la igualtat real entre dones i hòmens , garantint  els drets laborals i socials de totes les persones.

 

Eivissa, maig de 2019.

Mariví Mengual

Vols participar?

Som una formació transparent. Omplint aquest formulari rebràs tota la informació d’Ara Eivissa. També pots contactar amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Som una formació oberta. Omplint aquest formulari tindràs veu i vot a les assemblees i podràs participar del Grup del teu municipi. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Skip to content