Ara Eivissa presenta una candidatura per fer arribar les polítiques del canvi al Consell i per fer escoltar la veu de l’illa al Parlament

El candidat a presidir el Consell d’Ara Eivissa, Arnau Mañas, ha donat a conèixer la resta d’integrants de la seva llista, integrada per gent que arriba a la política «amb il·lusió i compromís» amb el canvi, «gent que treballa en equip i no defuig la responsabilitat de donar resposta a les necessitats dels eivissencs», com a dit Mañas, que confia en fer arribar les polítiques per la gent a la institució insular.

Mañas, economista que ha treballat tant a l’administració com a distints llocs de responsabilitat en entitats financeres, dona el salt a la institució insular per seguir la feina que va encetar fa quatre anys al seu municipi, Sant Josep, com a regidor. I per això s’ha voltat d’un equip format per veterans de la política local eivissenca com la seva número 2, Mariví Mengual, docent i sindicalista que ha estat part de diversos dels últims governs progressistes de Vila.

Però en la llista no falten joventut ni preparació, com és el cas del 3, Esteban Morelle, investigador en Dret Ambiental i militant progressista que accepta participar en el projecte municipalista i insularista d’Ara Eivissa. Com també fa Isa Aguilar, número 4 de la llista al Consell que és membre d’Equo i empleada del sector aeri, que ha estat regidora de Santa Eulària els últims quatre anys.

Els segueixen a la llista Juan José Costa Prats, amb el 5; Anna Marí Llorens, graduada en Estudis Literaris, amb el 6; Juan Mato Valls (7), Soledad Torres (8), Jeroni Marí Alfonso (9), l’empresària Roser Sacases, Jordi Vicent Marí, la biòloga i professora de secundària Neus Torres i l’exregidor i veterà activista cultural i l’històric dirigent nacionalista Maurici Cuesta, que tanca la llista al tretzè lloc.

Quant a la llista d’Ara Eivissa al Parlament, que encapçala Jordi Escandell, mestre d’Educació Infantil, agitador cultural i implicat en col·lectius com l’Assemblea de Docents o l’Associació 8 d’Agost, entre altres, rep l’encàrrec de portar a la Sala de les Cariàtides «la veu dels eivissencs, amb tota claredat i sense les distorsions interessades d’altres», ha dit Escandell.

Així, aspiren a fer valer «amb la tossuderia que faci falta» els interessos de la nostra illa, començant per reivindicar que Eivissa tengui dins la cambra una representació «justa i ajustada» al pes que té l’illa al conjunt de balears.

L’acompanyen en aquest repte Monterrat Montés, defensora de la llengua i cultura de les illes, al número 2 de la llista. Després d’ella hi ha José Sánchez Rubiño, regidor de Guanyem a Santa Eulària que optarà també a l’alcaldia del seu municipi. El 4t lloc és per Cristina Ruiz, a qui segueixen Jordi Torres (5) i Mercè Chumillas. Rubén Peris (7), Mireia Rota (9), Rafel Serra (10), Neus Torres (11), Francesc Marí Ribas (12) i Anna Marí (13) completen la llista.

Eivissa, 7 de maig de 2019

Font: Ara Eivissa
Notícia també publicada al Noudiari.es (08/05/2019).

Puedes leer la notícia en castellano en el Diario de Ibiza (07/05/2019).

Vols participar?

Som una formació transparent. Omplint aquest formulari rebràs tota la informació d’Ara Eivissa. També pots contactar amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Som una formació oberta. Omplint aquest formulari tindràs veu i vot a les assemblees i podràs participar del Grup del teu municipi. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Ves al contingut