Insulae Balearides et Pytiusae

Ara Eivissa aposta per enfortir l’ecosobiranisme de les Pitiüses sense dividir el vot de les esquerres el 23J

L’assemblea d’Ara Eivissa va decidir no signar la coalició en la qual participaran activament Sumar, Més per Mallorca i Més per Menorca, encara que transmetem el nostre suport a les diferents forces d’esquerres no presentant-nos per tal de no dividir el vot.

Ara Eivissa té com a eixos vertebradors l’eivissenquisme i el municipalisme, i sempre ha volgut treballar plegats en exigir una justa representació d’Eivissa i Formentera en l’encaix autonòmic i estatal. El nostre full de ruta és la construcció d’AraMés com a “marca estable” i espai de referència de tota l’esquerra de les quatre illes. No defallirem en defensar aquest projecte que s’està construint a foc lent i amb esforç, tot i que l’avançament electoral de Pedro Sánchez ha complicat el nostre calendari intern, forçant-nos a prendre decisions difícils. L’espectacle mediàtic i les estratègies personalistes no són la nostra manera d’entendre la política.

L’enfortiment de l’extrema dreta ens ha portat a un context estatal i europeu crític. Per això, per responsabilitat democràtica i antifeixista, Ara Eivissa donarà suport a coalicions àmplies d’esquerres al Congrés i al Senat. Passat el 23J, continuarem treballant poble a poble, municipi a municipi, per ser l’alternativa ecosobiranista que Eivissa necessita.

Vols participar?

Som una formació transparent. Omplint aquest formulari rebràs tota la informació d’Ara Eivissa. També pots contactar amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Som una formació oberta. Omplint aquest formulari tindràs veu i vot a les assemblees i podràs participar del Grup del teu municipi. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Ves al contingut