A mig camí de la legislatura fem balanç amb la campanya #2anysGuanyats

Apropa’t a la teva assemblea local i compartirem la feina feta i la que ens queda per fer.

Avançant per a la nostra illa

  • Redistribució de la riquesa. Proposem augmentar l’IBI dels immobles de major valor cadastral destinats a diferents usos no residencials i l’IVTM a cotxes de gran cilindrada.
  • Per la igualtat. Aconseguim aprovar el primer Pla d’Igualtat a Sant Josep on es recullen totes les accions necessàries per lluitar contra les discriminacions de gènere.
  • Eivissa és i serà una ciutat amb memòria. Hem fet un memorial als afussellats al cementeri d’Eivissa
  • #SalvemBenirràs. Aconseguim una moratòria del Govern per paralitzar la construcció de 40 xalets i limitem l’accés dels vehicles privats connectant la platja amb transport públic.
  • Treballem per que la gestió de l’aigua del nostre municipi sigui pública i presentam propostes en aquest sentit.
    Donam passes per la democratització de l’aigua.
  • Municipi contrari al TTIP. Aconseguim posicionar l’Ajuntament contrari als tractats transnacionals TTIP i CETA i reforçar campanyes pel foment del consum als petits establiments.
  • Hem impulsat que l’obra de l’emissari de Talamanca hagi estat declarada d’emergència. Tindrem un nou emissari i acabarem amb un problema històric de la ciutat
  • Per un futur sostenible energèticament. Aprovada la nostra proposta perquè l’energia que consumeix l’Ajuntament provingui en el 100% de fonts netes i renovables.

Volem millorar la nostra illa i per això volem reunir les millors idees i propostes. Ajuda’ns i participa en aquest camí.

Vols participar?

Som una formació transparent. Omplint aquest formulari rebràs tota la informació d’Ara Eivissa. També pots contactar amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Som una formació oberta. Omplint aquest formulari tindràs veu i vot a les assemblees i podràs participar del Grup del teu municipi. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres a araeivissa@gmail.com

Skip to content