Resulta molt trist entrar a la segona dècada del segle XXI i seguir lluitant per una cosa tan obvia com eliminar la violència contra les dones, pel simple fet de ser dones. Però les xifres ens donen, un any més, un gran cop i ens enfonsen en una realitat que no som capaços d’aturar: 37 dones assassinades des de començament d’any, des del 2003, any en què es van començar a elaborar registres, 1.118 víctimes de violència masclista.

Davant d’aquestes terribles xifres que, any rere any, no som capaces d’esmenar, des d’Ara Eivissa volem fer sentir la veu de totes les dones assassinades, violades, maltractades, assetjades, marginades, exclavitzades, mutilades, amenaçades, insultades, humiliades, abusades, discriminades, vexades i menyspreades per una societat patriarcal i masclista que no sembla tenir intenció d’acabar amb aquesta terrible xacra.

Des d’Ara Eivissa, cridem tota la societat, i especialment els homes, a comprometre’s de forma activa per aconseguir revertir aquestes xifres fins a zero. Observant, ajudant, educant, empatitzant, respectant, denunciant. La passivitat normalitza actituds de desigualtat convertint-les en sistèmiques, i això ens fa còmplices a tots.

Eliminem la violència contra les dones cada dia de cada any.

Skip to content