NOTA PREMSA GUANYEM EIVISSA – SITUACIÓ ALFONSO MOLINA A L’AJUNTAMENT D’EIVISSA

Guanyem Eivissa demana resoldre els dubtes generats sobre les subvencions a una empresa d’Alfonso Molina amb explicacions i transparència per esclarir la situació i que no afecti la gestió de l’equip de govern de la ciutat d’Eivissa

La formació municipalista Guanyem Eivissa desitja que no hi hagi cap dubte sobre l’honorabilitat de cap persona vinculada amb l’equip de govern de l’Ajuntament d’Eivissa, i demana el màxim d’explicacions i transparència respecte al cas publicat per un mitjà de comunicació que fa referència a subvencions deL SOIB. Per a la formació és necessari exposar públicament tota la informació referent al cas per tal de resoldre els possibles dubtes que s’hagin generat a l’opinió pública.

Des de Guanyem Eivissa es destaca la gran tasca que està realitzant tot l’equip de govern de l’Ajuntament d’Eivissa, així com la feina i control en les finances municipals, als que hem de donar el valor afegit de la transparència i explicacions adients.

La formació vol destacar la bona salut del pacte de govern de l’Ajuntament d’Eivissa, on ha existit durant els gairebé tres anys de govern una cultura de pacte i d’entesa entre les forces polítiques que el conformen, així com la pena confiança i col·laboració entre els grups municipals del PSOE i Guanyem Eivissa.

Guanyem Eivissa confia en l’honorabilitat de tot l’equip de govern, però creiem que és necessari traslladar quan abans possible un missatge amb explicacions clares i detallades davant l’opinió pública i tots els nostres votants i simpatitzants.

Share on twitter
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp