NOTA DE PREMSA RECOLZAMENT CONSELLER DAVID RIBAS

GUANYEM EIVISSA vol manifestar públicament la seva opinió envers l’intent de revocació del Conseller de Cultura del Consell Insular d’Eivissa, David Ribas

Per començar, consideram aquest fet com un fruit del periode de precampanya electoral dins el qual ens trobam. Sabem que el Partit Popular està molt nirviós perquè, malgrat els seus oracles catastrofistes, la convivència, l’economia i l’harmonia entre turistes i residents han millorat durant el govern del Consell Insular amb el pacte Guanyem-Podemos- PSOE.

El Partit Popular no despega en les enquestes d’intenció de vot i els dirigents eivissencs necessiten fer alguna cosa per cridar l’atenció i guanyar titulars als mitjans de comunicación, encara que sigui amb foc d’encenalls i la crida repetida i buida dels seus avorrits slogans. Els agradi o no al Partit Popular, el Consell Insular d’Eivissa ha donat passes en la dirección correcta i en la bona regidoria del interès general del poble d’Eivissa.

No és estrany que sigui el Conseller de Guanyem Eivissa qui rebi els atacs directes d’un Partit que no té cap escrúpol en barrejar política i atacs personals, buscant desgastar a les persones més exposades a la crítica, i també a les que més han destacat per la seva labor. Abans del nostre Conseller, han estat altres càrrecs com el nostre Regidor de Vila en Joan Ribas o l’antic Conseller de Medi Ambien en Miquel Vericad qui van patir l’assetjament d’una oposició per la qual tot s’hi val, qualsevol polèmica és bona i qualsevol mentida és repeteix mil voltes a veure si així es converteix en realitat.

Share on twitter
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp