NOTA DE PREMSA PETICIÓ DIMISSIÓ MIQUEL VERICAD

Guanyem Eivissa lamenta la decisió del President Vicent Torres i la Vicepresidenta Viviana de Sans de demanar la dimissió del nostre conseller de Medi Ambient, Miguel Vericad. Ens mantenim ferms en la negativa a la zonificació proposada pel PSOE unilateralment i que vam expressar al Ple del Consell amb el vot del nostre conseller. Recordem que la nostra única pretensió sempre va ser la retirada del punt per a poder negociar una postura consensuada amb els socis de govern. Davant la negativa a negociar per part del PSOE i complint amb el que li havia encomanat el Plenari Insular per unanimitat, el nostre company va votar en contra de la proposta.

Confiem que el Govern és la millor eina per transformar la realitat i la política. Nosaltres volem que Eivissa no tingui lloguer turístic. Dimitir en aquests moments seria una manca de responsabilitat amb el projecte que defensem i pel qual els ciutadans ens han votat. Volem seguir treballant pel dret a l’habitatge i la protecció del territori, per tant continuem amb la mà estesa per reconduir la situació i arribar a una postura consensuada amb els socis de govern.

Per últim assenyalar que tots els càrrecs de Guanyem Eivissa obeeixen i representen coherentment les postures que es decideixen en Plenari Insular o en les nostres Assemblees Municipals. Ens genera certa sorpresa que els companys de Podem reclamin la dimissió del company Miguel Vericad per complir amb el que va encomanar el Plenari Insular, donat que va ser una postura inicialment compartida entre ambdues forces (evidentment tenen tot el dret a decidir canviar el sentit del seu vot) i de la que van ser partícips càrrecs de Podem com la Vicepresidenta Viviana de Sans.

Aquest dimecres Guanyem analitzarà i decidirà que fer davant el nou escenari en un Plenari Insular.

Share on twitter
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp